IĞDIR / TUZLUCA - Şehit Polis Mehmet Bora TAYFUR Ortaokulu

May

Resim yarışmasında birinci olan  öğrencimiz Dilan Calayır Ankara'da yapılan ödül töreninde ödülünü Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN’in elinden aldı.
Öğrencimiz Dilan Calayır’ı, öğretmenlerini ve ailesini kutlarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, okulumuz öğrencileri ve ana sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı renkli etkinlikler ve duygusal şiirlerle kutlamanın mutluluğunu yaşadık.

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösteriler, hem eğlendirdi hem de Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günün anlamını bir kez daha hatırlattı. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emekleriyle süslenen bu güzel etkinlik, okulumuzda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Şiirler, danslar ve çeşitli gösterilerle dolu bu özel günde, öğrencilerimizin yetenekleri ve coşkusu herkes tarafından takdirle karşılandı. Çocuklarımızın bu özel günü kutlamalarını izlemek, hepimizi büyük bir mutluluk ve gurur duygusuyla doldurdu.

Bu güzel günü hazırlayan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz. Birlikte daha nice 23 Nisanları coşku ve mutluluk içinde kutlamayı umuyoruz!

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

Ara

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Aralık Ayı Örnek Soruları Yayımlandı